Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί υποτάξανε τη χώρα με αυτό τον τρόπο και δεν πήγαν σε πόλεμο.όλη η αλήθεια!




Καιρός λοιπόν να μάθουμε πως μπορούν πλέον να υποτάξουν μια χώρα όταν είναι αναγκασμένοι να μην την πολεμήσουν με όπλα.Ποια είναι τα νέα "όπλα" και τα νέα μέσα που χρησιμοποιούν;
Ας πάρουμε το παράδειγμα της Ελλάδας η οποία έχει υπογράψει συνθήκες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συμμετέχει στο ΝΑΤΟ.

Γίνε φίλος μας στο facebook για να μη σου ξεφεύγει τίποτα εκεί που ξεπετάγεται η είδηση πατώντας ¨μου αρέσει" εδώ 

Επόμενο είναι μία ευρωπαϊκή χώρα, σύμφωνα με τις Συνθήκες που έχει υπογράψει, να μην μπορεί να κατακτήσει με πόλεμο μία άλλη χώρα που ανήκει στη Ευρωπαϊκή Ένωση.Οι αρχικές συμφωνίες της ΕΚΑΧ και της ΕΟΚ έγιναν για οικονομικούς και ειρηνικούς σκοπούς. Μετά το τέλος του Β Παγκοσμίου πολέμου ήταν επιτακτική ανάγκη για την αδελφοποίηση των χωρών της Ευρώπης προκειμένου να αποτραπούν μελλοντικά πολεμικές συγκρούσεις ανάμεσά τους.Όσον αφορά το ΝΑΤΟ οι χώρες που συμμετέχουν σε αυτή είναι πολιτικοί και στρατιωτικοί σύμμαχοι με αποτέλεσμα να μην εμπλέκονται μεταξύ τους σε πόλεμο.

Εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα για αυτούς! Την Ελλάδα δεν μπορούν να την κατακτήσουν με πόλεμο καθώς έχει υπογράψει διεθνείς συνθήκες (Ε.Ε., συμμετέχει στο ΝΑΤΟ). Εάν μειωθούν τα σύνορα της Ελλάδας συγχρόνως μειώνονται και τα σύνορα της Ευρώπης.

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή κατέχει σημαντική γεωστρατηγική θέση και όπως φαίνεται έχει πλούσιο ορυκτό πλούτο και κάτω απο το Αιγαίο και το Ιόνιο ο μαύρος χρυσός είναι άφθονος!!Γιαυτό το λόγο όλα αυτά τα χρόνια ακούγαμε φήμες για την ύπαρξη πετρελαίου στην Ελλάδα και δεν τολμούσαν οι ελληνικές κυβερνήσεις να ξεκινήσουν έρευνα για την εξόρυξή του.

Εάν δεν ανήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ δεν θα είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνουν στη χώρα μας τα ίδια με αυτά που έκαναν σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις(Ιράκ, Ιράν..)

Η Ελλάδα δεν μπορεί να κατακτηθεί με πόλεμο λόγο της συμμετοχής της σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ όπως είπαμε. Με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να την κατακτήσουν; Με τον οικονομικό πόλεμο, με την εξαθλίωση των κατοίκων της και με την οικονομική υποδούλωσή τους.Αυτό τον πόλεμο μας κάνουν αυτή τη στιγμή και βρισκόμαστε για δεύτερη φορά στην ιστορία μας υπό Γερμανική κατοχή.

(Το συγκεκριμένο θέμα που ανοίγουμε θα το συνεχίσουμε με έρευνα που θα κάνουμε και σε επόμενα άρθρα.)

Γίνε φίλος μας στο facebook για να μη σου ξεφεύγει τίποτα εκεί που ξεπετάγεται η είδηση πατώντας ¨μου αρέσει" εδώ 

αρθρογράφος one like st@nd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου