Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Συγκλονιστική προφητεία που επιβεβαιώνεται σήμερα με τους Γερμανούς φοροεισπράκτορες που θα έρθουν να συλλέξουν τους φόρους!!

Ο Κοσμάς ο Αιτωλός του οποίου πολλές προφητείες έχουν  επιβεβαιωθεί όπως η ανακάλυψη της τηλεόρασης, του τηλεφώνου, των αεροπλάνων, του δορυφόρου και πολλές άλλες...έρχεται μια άλλη προφητεία, η οποία όπως φαίνεται
επιβεβαιώνεται στις ημέρες μας..
"Θα σας επιβάλουν βαρύ και δυσβάσταχτο φόρο θα έρθουν να τους πάρουν αλλά δεν θα προφθάσουν"

"Θα βάλουν φόρο στις κότες και τα παράθυρα"

"Ο κόσμος τόσο θα πτωχεύσει που θα ζώνεται με κληματσίδες"

Γίνε φίλος μας στο facebook για να μη σου ξεφεύγει τίποτα εκεί που ξεπετάγεται η είδηση πατώντας ¨μου αρέσει" εδώ

Ο φόρος έχει ήδη μπει είναι δυσβάσταχτος για τους Έλληνες πολίτες. Η συλλογή των φόρων απο την Ελλάδα δεν γίνεται με σωστό τρόπο και είναι αναποτελεσματικός.

 Σύμφωνα με γερμανικό περιοδικό "Wirtchasfts Woche" που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, η συλλογή των φόρων στην Ελλάδα εξαιτίας της δυσλειτουργίας του μηχανισμού συλλογής των φορών που δεν φέρνει τα αποτελέσματα που θα ήθελαν.

 Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό θα κληθούν 160 Γερμανοί στελέχη γερμανικών οικονομικών υπηρεσιών να μεταβούν στην Ελλάδα με σκοπό να συλλέξουν τους φόρους και να ενισχύσουν και να οργανώσουν το προβληματικό ελληνικό φορολογικό σύστημα!!!!

Σύμφωνα με την προφητεία θα έρθουν να τους πάρουν αλλά δε θα προφθάσουν!!!

Εάν βάλουμε κάτω την σημερινή είδηση με τη προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού θα δούμε τη συγκλονιστική επιβεβαίωσή της..!!!Καθώς στέλνουν  Γερμανούς εφοριακούς για να μας πάρουν τους φόρους που μας επέβαλαν..!!

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε τι άλλο θα γίνει στη χώρα μας όπως μας αναφέρει η προφητεία και δεν θα προφθάσουν να έρθουν να μας τους πάρουν........

Γίνε φίλος μας στο facebook για να μη σου ξεφεύγει τίποτα εκεί που ξεπετάγεται η είδηση πατώντας ¨μου αρέσει" εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου