Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Εθνικός Εκλογικός εκβιασμός 2012

Οι εκλογές λοιπόν είναι γεγονός!
Έστω και με σχεδόν 3 μήνες καθυστέρηση -19 Φεβρουαρίου είχαν πει αρχικά - οι εκλογές είναι πια γεγονός! Η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου ανήμερα της ανακοίνωσης των εκλογών ήρθε για να εγκαινιάσει το προεκλογικό κλίμα και τα προεκλογικά τερτίπια που θα επακολουθήσουν.

Τα κόμματα του μνημονίου και της κατοχικής συγκυβέρνησης θα βάλουν τα δυνατά τους για να κατορθώσουν να σώσουν ότι μπορούν απο τη συντριβή τους. Εξάλλου το δίλημμα που έθεσε ο "εκλεγμένος"  Πρωθυπουργός της χώρας ήταν ξεκάθαρο: ή συνεχίζουμε την ίδια πολιτική του μνημονίου ή προχωράμε σε πολιτική αστάθεια και ακυβερνησία!!

Αυτό λοιπόν είναι το δίλημμα των εκλογών; Αν θέλουμε το μνημόνιο ή όχι; Εάν ήταν μόνο αυτό το δίλημμα γιατί δεν προχώρησαν σε δημοψήφισμα; Γιατί μας βάζουν εκβιαστικά το μαχαίρι στο λαιμό θέτοντας το δίλημμα ή ψηφίζετε τα κόμματα του μνημονίου ή το καράβι βουλιάζει και πάμε σε ακυβερνησία; Η λύση στο ερώτημα αυτό για το αν θέλουμε να παραμείνουμε στη ζώνη του ευρώ ή όχι κύριε Πρωθυπουργέ μπορούσε να δοθεί με την διενέργεια ενός απλού δημοψηφίσματος όπως κάνουν όλες οι δημοκρατικές χώρες και όχι με την προκήρυξη των εκλογών.

Στις εκλογές συγκρίνονται προγράμματα, θέσεις και απόψεις για όλους τους τομείς της κοινωνικοπολιτικής και οικονομικής ζωής των πολιτών της χώρας.Δεν προεξοφλούμε καταστάσεις θέτοντας εκβιαστικά διλήμματα στον ελληνικό λαό που τόσα έχει υποστεί τον τελευταίο καιρό.

Από τον αρθρογράφο του one like st@nd

Γίνετε φίλοι μας στο facebook για να μη σας ξεφεύγει τίποτα εκεί που η είδηση ξεπετάγεται πατώντας "μου αρέσει" εδώ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου